Nenávykové psychoaktívne látky

Vedecké články o psychedelických a disociatívnych látkach

Zájazdy do Peru za ajavaskou za 4000 EUR neodporúčam

Som pozeral na stránku Petra Chobota o expedíciach do Peru. Pravdepodobne tam ceny zdraželi, zrejme je aj vysoký dopyt po tom. Aj s letenkou je tam cena zájazdu približne 120000 českých korún. Podstúpiť za 120000 takto veľký hazard na fyzické aj psychické zdravie (kvôli ajavaske) bez dostatočnej lekárskej a farmakologickej spôsobilosti a bez dostatočného medikamentózneho vybavenia dohliadajúceho lekára, tak to by som úprimne nikomu nedoporúčal. Obrovské riziko a hazard so životom za 4000 Eur jednoznačne neodporúčam.

Neviem na čo všetko majú výdavky, ale tá cena je teda poriadna pecka. Predpokladám, že sa na tom finančne nabaľujú ani nie tak Petr Chobot, ale hlavne jeho spolupracovníci. Luxusný biznis z duchovna.  Myslím si že Petr Chobot je tak trochu rukojemníkom svojich vlastných spolupracovníkov. (aj o takýchto informáciach som počul v celku z dôveryhodných zdrojov)
A tiež si ani nedali ani tú námahu objednať možnosť tzv. hromadne objednaného letu, ako je to napr. pri kresťanských zájazdoch na pútne miesta do Izraela do tzv. "svätej zeme" ako tomu hovoria kresťania, kde by bola zľava na letenku možno aj 70%.
http://infinite-life.eu/cs/obecne-informace/

Petr Chobot je super človek, ale jeho spolupracovníci sú beštie, ktoré ho zneužívajú a snažia sa na ňom čo najviac zarobiť. Kým Petr Chobot za expedície do Peru neberie žiadne peniaze, jeho spolupracovníci na tom zarábajú milióny a doslova zneužívajú Petra. Dvojtýždňová expedícia do Peru, kde sú aj ajavaskové ceremónie spolu aj s letenkou stojí až neuveriteľných 4000 EUR na jedného človeka, čo je naprosto šialená a nereálna cena.

Zaujímavý odkaz účasníka ajavaskového zájazdu do Peruhttp://marioolah.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=572548