Nenávykové psychoaktívne látky

Vedecké články o psychedelických a disociatívnych látkach

Spirituálny zážitok s konope, autentické svedectvo. Telepatické schopnosti vyvolané konopou

Isté dievča mi poslalo zaujímavé svedectvo o tom ako bola schopná telepatickým spôsobom komunikovať so svojim priateľom zmenenom stave vedomia vyvolanom konopou.
Tiež zažila zaujímavé spirituálne zážitky v zmenenom stave vedomia, iné vnímanie času a podobne (zaujímavé že aj pôvodní kmeňoví amazonskí šamani hovoria že vo vysokých dimenziách neexistuje čas).
Vzhľadom k veľkej obsiahlosti celého svedectva som zvýraznil hrubým písmom to najdôležitejšie pre ľudí, ktorí nemajú tak veľa času.
Kurzívami / nakloneným písmom je text ktorý som písal ja v rámci našej konverzácie.,
Viac v texte dole:
***********************************************
Ahoj, mam zo včera silný zazitok ..tentokrat zo bolo s weed (konope). Moja druhá skúsenosť (prvá bola pred tromi rokmi) ..tak este kým ho napisem ...to bude trvať chvilu ale každopádne sa nam s priateľom podarilo niečo famózne - komunikovať telepaticky vau ja som ostala taká zarazená, ze az. Moja prvá skúsenosť s telepatiou tak preto ale bola to celkom zábava
Tak tu je to ... inak boli to 2 vzorky, preto to malo aj takú silu ... tak príjemné čítanie

Chuť bola veľmi ťažká, rezala mandle a ledva som vládala dokašľať.
5 minút po užití som zaznamenala ostrejšie videnie , naberalo to na intenzite a tiež aj moje srdce búšilo čoraz viac a od toho momentu som sa začala cítiť veľmi nepríjemne , mala som strach čo ak sa zbláznim alebo dostnanem infarkt, neustále som sa dotýkala priateľa. Strach tam nezotrval dlho, a mala som ďalší nový pocit a vnímanie - začala som samu seba vnímať ako niečo obrovské, že som vedomie. O nejaký čas som pocítila obrovskú radosť, nedokázala som sa prestať usmievať, cítila som sa šťastne a to sa vystupňovalo ešte viac keď priateľov kamarát pustil pesničku ktorá bola tak dokonalá v danom momente a prinášala mi veľké potešenie. Vnímala som radosť a hravosť.
Pokúšala som sa na priateľa telepaticky napojiť pretože sme si povedali že to určite v tomto stave vyskúšame. Nedokázala som sa na neho napojiť tak som si užívala svoj stav naďalej.
Čoskoro som pocítila, ako mi priateľ dačo "hovorí". Cítila som niečo čo je veľmi ťažké opísať , pretože to bolo veľmi silné - boli sme na seba napojený."Povedal"že sa mám pozrieť na jeho kamaráta a znelo to ako : "pozri už na neho aký je zfajčený" a pokrútil hlavou . ja som si zároveň uvedomila, čo sa to medzi nami deje. My teraz fakt telepaticky komunikujeme ? "Opýtala som sa ho" a on prikývol.
ČOŽE??
Ešte toľkokrát som sa ho to opýtala a toľkokrát mi na to prykývol a odpovedal cez myšlienky. Bola som taká bez seba že keď som sa ho to "pýtala" tak som sa ho neustále dotýkala a výraz mojej tváre bol prekvapený a zároveň radostný. Konečne mám existencionálny dôkaz o tom, že telepatia existuje!
Mala som pocit že aj jeho kamarát nám niečo povedal.
Jeho kamarát odišiel tak sme ostali dvaja, šli sme domov. Vtedy stav naberal svoju intenzitu ešte viac.
Čas už viac neexistoval. Tie čísla ktoré mali ukazovať čas mi prišli nezmyselné , vysmievala som sa času :
"Keby mi teraz niekto dá hodinky do rúk tak mu ich hodím naspäť a spýtam sa ho to čo je? Čas. a čo je to čas ? ":D

Všetko čo som povedala alebo som spravila som ihneď aj zabudla , vzdialilo sa to a už to tu viac nebolo, pretože existoval iba prítomný okamih ktorý bol ako samotná večnosť, nekonečno. Celý pojem o čase bol ilúziou, čas ktorý poznáme, nemal žiaden zmysel - pretože existovalo TERAZ. Celý čas sme sa s priateľom rozprávali , nepamätám sa už síce o čom, ale viem , že som hovorila o vláde, že ako môže byť taká slepá, a ako môže takéto niečo zakázať čo rozširuje vedomie...
V jednej chvíli všetko naokolo , každý jeden predmet stratilo svoje pomenovanie. Všetko existovalo a nemalo nijaké meno.

Priateľ mi niečo hovoril a všetko čo mi povedal sa mi premietlo v obrazoch - to bola prvá a posledná vízia ktorú som počas zážitku mala.
Nastal moment, kedy sme znovu komunikovali cez myšlienky. Hovoril ku mne stále cez myšlienky ale ja som mu už odpovedala nahlas. Bavili sme sa o tom že pôjde variť a že bude ku mne pribehovať aby bol pri mne ( tak veľmi zbožňujeme prítomnosť jeden druhého) a potom že pôjde dávať pozor na jedlo. Uvedomila som si že som telepaticky zachytávala jeho myšlienky a ja som na ne odpovedala nahlas. Zarazila som sa ale bola som príjemne ohromená a prekvapená. "To si vážne na niečo myslel a ja som ti na to nahlas odpovedala?" Na moju otázku prikývol. Zopakovala som tú otázku ešte asi dva krát a prikyvoval zakaždým po odoznení mojej otázky. Potom odišiel do kuchyne aby niečo navaril pre nás. Zatial som sa rozhodla že tento telepatický "moment" do telefónu zapíšem. Samotné písanie toho zážitku mi pripadalo že trvá strašne dlho, celú večnosť. Čas som vnímala ako posunutie zakaždým keď ukazovalo iné čísla. V jednej chvíli mala som pocit že som zažila toho strašne veľa počas tohto zážitku, moje pocity a vnímanie sa stále menili, zrazu som pociťovala nudu, všetko trvalo veľmi dlho, nič nemalo konca, nudila som sa z tej večnosti, akoby som čakala kedy tá večnosť skončí..
Vyšla som von z izby a namierila si to ku kuchyni, a opäť sme sa na seba napojili. Nechcel aby som do kuchyne vošla, tak som stála iba vo dverách a vysielala mu myšlienky že tam pôjdem na čo jeho odpoveď bola stále "nie, nepôjdeš" a toto som niekoľkokrát zopakovala až kým stadiaľ nevybehol Bola to zábava..
Obed už bol hotový a ja som sa nevedela dojesť, tie chute boli fantastické , cítila som každú jednu chuť. Čoskoro sa s jedením pridal ku mne aj on a zachytila som ako mu to chutí ... znovu sme spolu cez myšlienky komunikovali a "povedala" som mu, že by mal ísť robiť kuchára do vegánskej reštaurácie na čo jeho reakcia znela že to by nechcel, lebo by tam robil aj 12ky. Viac si z našej komunikácie nespomínam ale viem že ma to vrátilo naspäť do reality na chvíľu čo netrvalo dlho a bola som nazad v tom stave. Akonáhle som sa vrátila tak mi nahlas povedal " a nie nechcel by som robiť kuchára vo veggie reštike za 300€" čím mi jasne potvrdil že naša komunikácia cez myšlienky prebehla úspešne. Viem , že tých našich komunikácií bolo viac, ale uviedla som len tie, ktoré sa potvrdili , a potvrdil mi to aj on keď sme sa obaja vrátili.
Viac si zo zážitku nepamätám, ale vracalo ma to pomaly naspäť, ale bolo to veľmi skákavé, vrátila som sa, zase som bola nazad, znova som sa vrátila a potom ma to hodilo naspät do toho stavu, a tak sa to opakovalo kým som už tu nebola úplne. Celý zážitok presiahol 3 hodiny a dodám k tomu len toľko že to bolo to úžasné, tá telepatia ma nabila obrovskou radosťou pretože to bola moja prvá skúsenosť o ktorej viem že reálne prebehla.
Táto skúsenosť mi len potvrdila že všetko čo veľmi chcem a si zaumienim, je možné zrealizovať a že všetko, čo je dôležité, sa deje TERAZ.
******************************
Tak vedci keby chceli robit nové objavy thc by im vela veci pomohlo objaviť a tiez aj potvrdiť napr. Jediný dôkaz o telepatii je ked tie mysi dali na dialku komunikovať spolu neviem ci si to video videl....
Ja uz nemam žiadne pochybnosti keďže mi to druhá strana potvrdila ..je to sranda vec keď niečomu veris a ono sa ti to aj potvrdi..podla mna kazdy povinne by mal skúsiť thc bez debaty nic by nestratil iba získal a kiežby ľudia neboli tak posraty z tejto uzasnej rastlinky ..
Šalvia mi ukazala hranice mimo tohto sveta , že je tu niečo viac co mam možnosť vidiet
Marihuana mi ukazala moznosti tohto sveta a ze vsetko čomu verime sa skutocne moze udiat